Inbraak

We lezen het in de krant, we horen het op het nieuws, maar het blijft een ver-van-ons-bed-show. Ingebroken in een woning terwijl de bewoners op vakantie waren of even boodschappen waren doen. Totdat het ons zelf overkomt en we ons wel voor ons hoofd kunnen slaan dat we niet, door wat eenvoudige aanpassingen, het hadden kunnen voorkomen.

Hoogstad Netwerk en Domotica is geenszins een beveiligingsbedrijf dat alarmsystemen installeert of goede sloten. Wel kunnen wij u advies geven over aandachtspunten of u helpen om inbrekers te ontmoedigen uw woning uit te kiezen.

Door middel van Domotica is het mogelijk om inbrekers te ontmoedigen. Door slimme automatiseringen die bijvoorbeeld uw lichten aan en uit doen op gezette of willekeurige tijdstippen. De radio of TV aan te zetten, maar ook zelfs toiletbezoek simuleren!

Het huis komt zo tot leven terwijl u weg bent: op vakantie, boodschappen doen of even een bakkie koffie bij familie of vrienden drinkt. Voor de buitenwereld is het net alsof u thuis bent!

Neem contact op met Hoogstad Netwerk en Domotica en laat ons u in een vrijblijvend gesprek adviseren over de verschillende mogelijkheden!